Добредојдовте во Ведра Мебел

За нас

Првите почетоци на Ведра Мебел датираат уште од 1987 година. Започнувајќи од работилница за поправка на тапациран мебел, денес сме компанија која произведува над 20 сопствени модели на тапациран мебел.

Располагаме со продажен салон на ул.Климент Охридски 33, Струмица

Посетете нè!