Ведра Мебел

Лежаи

Детски кревет Пиколо

Димензија склопен: 100x??
Димензија на легло: 200х90cm
Седло: жичано јадро
Механизам на пуштање: преклоп
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија