Ведра Мебел

За нас

За нас

Ведра мебел е компанија која се занимава со производство на тапациран мебел со широк асортиман на производи. Наша мисија е нашите клиенти да бидат задоволни од производите кои ги нудиме и ни претставува големо задоволство да бидеме дел од вашиот дневен простор.

Производите кои ги нудиме на пазарат се препознатливи по квалитетот и по цената што ги нудиме на нашите потрошувачи. Секогаш сме среќни кога потрошувачите го препознаваат нашиот квалитет и се враќат повторно во нашиот салон.

Нашата локација

Контакт

Секогаш отворени за нашите клиенти.
Посетете нѐ или контактирајте нѐ на телефонскиот контакт

ул.Климент Охридски 33, 2400 Струмица

071731554