Ведра Мебел

Контакт

Побарајте не или пополнете ја формата

Салон:071731554
Производство:070346712
Работно време
Пон-Пет: 8:00 - 20:00ч / Сабота 08-18ч

  Салон

  Салонот во Струмица нуди изложбен простор од над 1000м2, исполнет со широк асортиман на тапациран мебел, плочест мебел, трпезариски маси и столови

  ул.Климент Охридски 33
  2400 Струмица
  071731554
  Салон

  Климент Охридски 33,
  2400 Струмица

  071731554

  Салон

  Климент Охридски 33,
  2400 Струмица

  071731554