Ведра Мебел

Лежаи

Лежај Маја

Димензија на легло: 160x200cm и 180x200cm
Легло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација од еко-кожа и штоф или целиот во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија