Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Лежаи

Лежај Честар

Димензија на легло: 160x200cm
Легло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација од еко-кожа и штоф или целиот во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Категорија