Ведра Мебел

Лежаи

Детски кревет Бано

Димензија на легло: 90x200cm
Легло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација на штоф и еко-кожа или целиот во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија