Ведра Мебел

Лежаи

Лежај Вики

Димензија на легло: 160x200cm
Легло: вграден душек
Боја: се изработува во комбинација од еко-кожа и штоф или целиот во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија