Ведра Мебел

ТДФ

ТДФ Класик

Димензии:
-Тросед 255cm
-Двосед 185cm
-Фотелја 130cm
Механизам на пуштање: механизам
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија