Ведра Мебел

ТДФ

ТДФ Босфор

Димензии:
-Тросед 235cm
-Двосед 160cm
-Фотелја 100cm
Ширина на легло: 140cm
Механизам на пуштање: сите елементи се пуштаат на преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија