Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

ТДФ Кико

Димензии:
-Тросед 235cm
-Двосед 165cm
-Фотелја 115cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: механизам на преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија