Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Стефани

Димензии: 315x235cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија