Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Пунто

Димензии: 295x250cm
Механизам на пуштање: механизам на отварање
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија