Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Симона

Димензии: 295x250cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: механизам на отварање
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа или штоф
Во цената е вклучена и фотелја

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија