Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Амон

Димензии: 300x200cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија