Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Оли

Димензии: 245x190cm
Ширина на легло: 140cm
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: по избор жичано јадро или пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Со доплата моделот може да има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија