Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Кико

Димензии: 260x190cm
Ширина на легло: 140cm
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија