Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

ТДФ

ТДФ Симона

Димензии:
-Тросед 205cm
-Двосед 165cm
-Фотелја 105cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: механизам на отварање кај тросед
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Категорија