Ведра Мебел

ТДФ

ТДФ Стефани

Димензии:
-Тросед 210cm
-Двосед 170cm
-Фотелја 110cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: механизам на отварање
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија