Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Лотус

Димензии: 270x200cm
Ширина на легло: //
Механизам на пуштање: фиока
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа или штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија