Ведра Мебел

ТДФ

ТДФ Лотус

Димензии:
-Тросед 225cm
-Двосед 185cm
-Фотелја 130cm
Ширина на легло: 160cm
Механизам на пуштање: механизам на отварање
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија