Ведра Мебел

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Теа

Димензии: 260x180cm
Ширина на легло: ///
Механизам на пуштање: фиока
Седло: пресуван сунѓер
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија