Ведра Мебел

Троседи

Тросед Честар

Димензија: 230cm
Легло: 160х190cm
Механизам на преклоп
Се изработува со жичано јадро или пресуван сунѓер

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија