Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Кауч

Моделот се изработува во 3 варијанти и тоа
Обичен на влечење
Димензија: 225см;  легло: 110x190cm
Со механизам
Димензија: 225см;  легло: 110x190cm
Обичен
Димензија: 230cm;  легло: 130x190cm
Моделот се изработува со жичано јадро
Избор на материјал

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија