Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Троседи

Тросед Кико

Димензии:
Ширина на легло:
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија