Ведра Мебел

Троседи

Тросед Суна

Димензија: 160cm
Легло: 120x200cm
Моделот се изработува со пресуван сунѓер
Се пушта на влечење
Избор на материјал
Моделот Суна се изработува во три варијанти: 160/120/90cm

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија