Ведра Мебел

Троседи

Клик Клак

Димензија: 200cm
Легло: 120x190cm
Моделот е изработен со жичано јадро
Се пушта на клик клак механизам
Избор на материјал

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија