Ведра Мебел

Троседи

Тросед Амон

Димензија: 225cm
Легло: 140х190cm и 160x190cm
Механизам на преклоп
Се изработува со жичано јадро или пресуван сунѓер

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија