Ведра Мебел

0

Нема продукти во Кошничката.

0

Нема продукти во Кошничката.

Аголни гарнитури

Аголна гарнитура Даци

Димензии: 285x190cm
Ширина на легло: 140cm
Механизам на пуштање: преклоп
Седло: жичано јадро
Боја: се изработува во комбинација еко-кожа и штоф или цел во штоф
Моделот има кутија за постелнини

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија