Ведра Мебел

Троседи

Тросед Босфор

Димензија: 210cm
Легло: 160х190cm
Механизам на преклоп
Се изработува со жичано јадро или пресуван сунѓер

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија