Ведра Мебел

Троседи

Кауч со механизам

Димензија: 225cm
Легло: 110х190cm
Се пушта на механизам
Се изработува со жичано јадро

Погледни штофови
При нарачка се проверува дали штофот го имаме на залиха
Категорија