Гарнитура Симона

Димензии:

Тросед 190 x 95

Двосед 160 x 95

Фотеља 95 x 95

Материјал: Еко кожа / Штоф

Бесплатна достава

Бесплатна достава на територијата на Р. Македонија

Врвен квалитет

Квалитет според најновите европски стандарди

Најповолни цени

Цени достапни за секого