Гарнитура Лотус

Димензии:

Тросед 200 x 90

Двосед 160 x 90

Фотеља 90 x 100

Материјал: Еко кожа / Штоф

Бесплатна достава

Бесплатна достава на територијата на Р. Македонија

Врвен квалитет

Квалитет според најновите европски стандарди

Најповолни цени

Цени достапни за секого