Гарнитура Лара

Димензии

Тросед 95 x 192

Двосед 95 x 160

Фотеља 95 x 95

Материјал: Еко кожа / Штоф

Бесплатна достава

Бесплатна достава на територијата на Р. Македонија

Врвен квалитет

Квалитет според најновите европски стандарди

Најповолни цени

Цени достапни за секого