Продажен салони

Продажен салон – Струмица

Отворен на 15.8.2016г со површина од 255м2, место каде што ја нудиме целокупната понуда на нашите производи, вклучувајќи клуб маси, трпезариски маси и столови, ТВ комоди.

ул. Климент Охридски 33, Струмица

Телефон: 071/731-554