Димензии: 160 x 200

Материјал: Еко кожа / Штоф

Бесплатна достава

Бесплатна достава на територијата на Р.Македонија

Врвен квалитет

Квалитет според најновите европски стандарди

Најповолни цени

Цени достапни за секого