Гарнитура Луна

Димензии:

Тросед 192 x 100    

Двосед 160 x 100

Фотеља 95 x 100

Материјал: Еко кожа / Штоф

Бесплатна достава

Бесплатна достава и монтажа на територијата на Р. Македонија

Врвен квалитет

Најповолни цени

Цени достапни за секого